online lezen  |  afmelden
Knltb
16 oktober 2017
Beste voorzitter en secretaris,
Volgens onze gegevens maakt uw vereniging gebruik van het AllUnited pakket (of Club Webware) en het digitale KNLTB Afhangbord (mogelijk bij u beter bekend als het JIBA Afhangbord). Eerder dit jaar informeerden we u al over de noodzakelijke wijzigingen op ICT gebied om de tennissport klaar te maken voor de toekomst.

Leuker, eenvoudiger en sneller
Een van de vernieuwingen in ons IT landschap is de lancering van het nieuwe Afhangbord in het laatste kwartaal van 2017 en eerste kwartaal van 2018. Dat betekent dat alle clubs met het huidige KNLTB Afhangbord overgaan op een nieuw Afhangbord. Voor clubs die werken met het pakket van AllUnited is dat het AllUnited Advantage Afhangbord. Dit nieuwe Afhangbord maakt afhangen leuker en eenvoudiger. Wilt u alvast een voorproefje? Klik dan hier.
 


Eenvoudig afhangen met de ClubApp
Het nieuwe Afhangbord staat ook in verbinding met de AllUnited ClubApp, waardoor u vanuit de app kunt afhangen als u dat wenst. Daarmee biedt u leden extra gemak en voorkomt u teleurstellingen op de baan.
U beschikt met het nieuwe Afhangbord straks ook over waardevolle gegevens over het speelgedrag van uw leden. Die gegevens gaan u, zeker in combinatie met de ClubApp, helpen om leden sterker te betrekken bij uw vereniging.

Nieuw touchscreen voor beide oplossingen
Om gebruik te kunnen maken van het nieuwe Afhangbord vervangen wij uw huidige touchscreen voor een modernere en grotere uitvoering. De KNLTB gelooft in clubs die met hun tijd meegaan en het hun leden zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom zorgt de KNLTB voor een gloednieuw 22” scherm dat we kosteloos bij u plaatsen en aansluiten. Tegelijkertijd worden het huidige scherm, de bijbehorende computer en de paslezer verwijderd. Het scherm dat de KNLTB plaatst, is geschikt voor zowel clubs die werken met het pakket van AllUnited als voor verenigingen met KNLTB.Club.

              

Uitrol
Uw AllUnited afhangbord wordt geleverd met een standaard configuratie welke u zelf kunt aanpassen. Wilt u hulp bij deze configuratie, dan kan AllUnited het afhangbord eenmalig voor u inrichten tegen een kleine vergoeding.

Telefonisch contact
Zodra het AllUnited systeem klaar is om uit te rollen, zal uw KNLTB Accountmanager telefonisch contact met u opnemen voor een nadere toelichting en om de overstap in te plannen.

Website en bardiensten
De overstap naar het nieuwe Afhangbord heeft gevolgen voor uw vereniging als u nu een verenigingswebsite en/of bardienstplanner gebruikt via het huidige KNLTB Afhangbord. Met het verdwijnen van het oude afhangbord verdwijnen ook deze modules. Zowel KNLTB.Club als AllUnited bieden vergelijkbare modules aan binnen hun pakketten. Bij een eventuele overgang ontzorgen de KNLTB en AllUnited u zoveel als mogelijk. In de veelgestelde vragen leest u hier meer over.

We kunnen ons voorstellen dat u op dit moment vragen heeft, daarom beantwoorden we er alvast een aantal in deze e-mail. Staat uw vraag hier niet bij, stel deze dan aan uw Accountmanager tijdens het telefonisch contact of meld u bij AllUnited.

Met sportieve groet,

Erik Poel
Algemeen Directeur
Partners
Team NL - Nederlandse Loterij   Heineken   Rabobank
Menzis   TennisDirect.nl   Dunlop Sport
   
Bilderberg   Skyradio   De Telegraaf
   
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook