Knltb
Veelgestelde vragen nieuwe Afhangbord

Wanneer wordt het scherm vervangen en de software geïnstalleerd?
De KNLTB Accountmanager neemt de komende periode telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen en een en ander toe te lichten.

Waarmee moet ik rekening houden voor en tijdens de installatie?
Naast het eenvoudig afhangen, de koppeling met de AllUnited ClubApp en de beschikking over een groter scherm, biedt het nieuwe Afhangbord de mogelijkheid om op afstand te reserveren en in het WIFI netwerk van de club je reservering te bevestigen. Daarvoor is het IP adres van je WIFI netwerk van belang bij het activeren van de ClubApp.

Ook is het nieuwe scherm een stuk groter en is er dus meer ruimte nodig. Het huidige scherm is 37 cm x 31 cm 9,5 cm (BxHxD). De afmetingen van het nieuwe scherm zijn 52,4 cm, 32,4 cm en 3,8 cm (BxHxD).

Past het nieuwe scherm niet op de huidige plek van uw Afhangbord, dan verzoeken we u om voorafgaand aan de installatieafspraak een nieuwe plek te bepalen waar stroom is (220 volt) en een ethernetkabel (UTP RJ45 met internetverbinding) ligt.

Ook als u via het scherm uw sponsors, clubnieuws en evenementen prominenter in het zicht wilt hebben, raden wij u aan een meer opvallende plek te kiezen voor uw nieuwe scherm.

Wie van de club moet aanwezig zijn bij de installatie en hoeveel tijd kost het?
Het zou het beste zijn als de Beheerder Afhangbord aanwezig is. Mocht dit niet lukken, dan iemand anders die toegang heeft tot het clubhuis. De installatie duurt maximaal een uur.

Wie komt het nieuwe Afhangbord monteren en installeren?
Voor de montage van het scherm en de installatie van de software werkt de KNLTB samen met een gespecialiseerd bedrijf.

Wat zijn de kosten van het nieuwe Afhangbord?
De hardware (22” scherm en diefstal beveiligde wandbeugel) plaatsen wij kosteloos. Ook zorgen we voor de installatie en ondersteunen wij u vrijblijvend bij eventuele (technische) problemen. Alleen voor het plaatsen van clubadvertenties, -nieuws en -evenementen op het nieuwe Afhangbord vragen we een jaarlijkse vergoeding. Wenst u dit niet, dan kunt u kiezen voor de gratis variant.

Voor het nieuwe Afhangbord heeft u de keuze uit drie varianten:
  • Gratis: naast afhangen toont het scherm KNLTB nieuwsberichten (van knltb.nl) en advertenties van de KNLTB(-partners).
  • €200 per jaar: naast afhangen toont het scherm advertenties, nieuwsberichten en evenementen van uw club en de KNLTB (ieder 50%).
  • €500 per jaar: alleen uw club bepaalt de advertenties, het nieuws en de evenementen  die er op het scherm worden getoond.
De KNLTB installeert in eerste instantie de €200 variant bij alle verenigingen. Zo kunt u enige tijd vrijblijvend kennismaken met het nieuwe systeem. Tot 1 april 2018 kunt u bepalen of u toch liever kiest voor de €0 of de €500 variant. Wilt u de €200 variant blijven gebruiken vanaf 1 april 2018? Dan hoeft u niets te doen. In april factureren wij de €200* of €500*, afhankelijk van uw keuze.
* Exclusief 21% BTW.

Mijn club maakt gebruik van de bardienstplanner in het huidige Afhangbord
De bardienstplanner wordt in de nieuwe situatie aangeboden binnen AllUnited en niet meer zoals u gewend bent binnen het Afhangbordpakket.

Krijg ik voor het nieuwe Afhangbord een contract en hoe zit het met het huidige contract?
Ja, u krijgt van uw KNLTB accountmanager een nieuw contract toegestuurd dat is afgestemd op de vernieuwde keuzes en gebruiksmogelijkheden van het Afhangbord. Daarin gaan we in eerste instantie uit van de €200 variant omdat dit bedrag overeenkomt met de jaarlijkse kosten van uw huidige Afhangbord. U heeft tot 1 april 2018 de tijd om alsnog te kiezen voor de €0 of €500 variant.

Krijgt onze vereniging uitleg over de werking van het nieuwe Afhangbord?
AllUnited zorgt tijdig voor een duidelijke uitleg voor de Beheerders Afhangbord.

Hoe zorg ik ervoor dat onze leden weten hoe ze het nieuwe Afhangbord gebruiken?
Testen die AllUnited heeft uitgevoerd wijzen uit dat het systeem erg eenvoudig te gebruiken is.

Wat gebeurt er als mijn scherm kapot gaat?
Voor de hardware heeft de KNLTB een garantie van vijf jaar afgesloten. Mocht uw scherm bij normaal gebruik binnen vijf jaar kapot gaan, dan vervangen wij uw scherm kosteloos. Wij gaan ervan uit dat uw vereniging het scherm tegen diefstal en misbruik verzekert. Bij diefstal of schade door misbruik brengen wij de kostprijs van het scherm en de plaatsingskosten in rekening.
Team NL - Nederlandse Loterij   Heineken   Rabobank
Menzis   TennisDirect.nl   Dunlop Sport
   
Bilderberg   Skyradio   De Telegraaf
   
KNLTB
Telefoon: 088 - 130 26 00
Email: info@knltb.nl
knltb
Twitter   Facebook